Over mij

Marianne Schoone

Marianne Schoone

Hallo, mijn naam is Marianne Schoone. Ik woon in Den Bosch en ben verzot op deze stad, op schrijven en Jeroen Bosch.

Omdat ik journalist ben – lange tijd heb ik bij het Brabants Dagblad gewerkt – wil ik als de stad het 500e sterfjaar van Jheronimus Bosch herdenkt, niet langs de zijkant blijven staan.

Natuurlijk, er zijn talloze evenementen waar ik heen kan gaan. En dat zal ik zeker ook doen! Maar de schrijver in mij wil haar ervaringen ook delen met anderen. Zo kwam ik op het idee van een eigen blog.

Waarom niet? Ik raakte steeds enthousiaster. Toch was het uiteindelijk oud-collega en vriendin Petra Dircks die mij het laatste zetje in de goede richting gaf. Door spontaan deze prachtige blog voor me te ontwerpen. Toen kon ik niet meer terug.

Met dit BoschBlog neem ik jullie aan de hand mee door mijn stad en naar allerlei festiviteiten. Ik geef tips, vertel wat ik als Bossche allemaal beleef en hoop jullie enthousiast te krijgen voor de thuiskomst van Jheronimus.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Als je mij via Boschblog wilt volgen, klik dan op het blauwe pijltje dat je rechts onderaan (eigenlijk zowat náást) deze pagina vindt.  En heb je zelf leuke tips, laat het me weten. Via Twitter, Facebook of mail.